Stropdas met logo

Wilt u graag opvallen met een unieke stropdas? Wij een stropdas met logo al leveren vanaf 1 stuk. Heeft u meerdere stropdassen nodig, dan kunnen wij andere prijzen hanteren dan de €14,95 wat een enkele stuk kost. 

U kunt een stropdas voorzien van een logo met met meerdere kleuren, ook is het mogelijk om meerdere logo’s op een stropdas te bedrukken. Het logo is ook alleen rechtsonder te bedrukken, wat wij veel zien op stropdassen.

Stropdas met foto

Heb je een leuke foto? Bedruk dan deze dan op een stropdas. Maak de blits op een feest met een stropdas met afbeelding. Heb je de stropdas met foto nodig voor een collega die morgen afscheid gaat nemen van zijn werk, dan kunnen wij de stropdas al binnen 1 dag leveren. De stropdas is standaard wit en kan worden bedrukt met iedere willekeurige foto via onze designer. 

De stropdas wordt geleverd in een leuke cadeauverpakking.

Lengte: 140cm 
Maximale breedte: 9 cm 
Materiaal: 100% polyester 
Kleur: wit 

Voor 16:00 besteld morgen in huis.

De stropdas is helaas niet te wassen in de wasmachine.

De stropdas is leverbaar vanaf 1 stuk.

Stropdas strikken

Hieronder wat tips om heel makkelijk je eigen stropdas te strikken. De meest populaire stropdas knoop is de Windsor knoop. 

Stappenplan Windsor knoop:

  1. Fase 1: Kruis de brede slip over de smalle slip. Houd de kruising vast, vervolgens maakt u een lus door het omhoog halen van de brede slip en sla hem daarna naar beneden.
  2. Fase 2: Breng de brede slip van de andere zijd onder de kruising. Maak een andere lus door het omhoog halen van de brede slip over de das en sla hem neer.
  3. Fase 3: Haal de brede slip horizontaal over de bovenkant van de smalle slip.
  4. Fase 4: Haal de brede slip loodrecht onder de das, trek het recht en laat de brede slip in de lus glijden.
  5. Fase 5: Houd de smalle lus vast en trek voorzichtig aan de brede slip om de das recht te trekken; centreer de knoop bovenaan en in het midden van de boord.

3.8/5 (5 Reviews)